Bote si Anda Adam, suspect de apropiati! Vedetele vor sa isi faca gelosi fostii parteneri? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:40

Anda Adam si Catalin Botezatu se cunosc de ani buni, insa niciodata nu s-au apropiat atat de mult.

 Sa fie vorba de o noua idila sau doar vor sa le faca sange rau fostilor lor parteneri? Noi i-am surprins pe cei doi la o petrecere intr-un club bucurestean. 

Anda si Catalin au stat tot timpul impreuna si nici nu au avut ochi pentru altcineva, desi clubul era plin de femei si de barbati extrem de bine aranjati.

Din cand in cand, Anda ii mai soptea lui Botezatu cateva vorbe la ureche, iar, la un moment dat, blonda scoate aparatul foto din geanta si ii arata mai multe poze designerului.
Amandoi se distreaza pe seama fotografiilor si par a avea o relatie speciala.

Cand au ajuns in club, am avut ocazia sa ii prindem impreuna la un scurt interviu. Botezatu se purta exact ca un copil in preajma Andei si facea glume din minut in minut.

Mai mult, designerul nu pierde nicio ocazie sa nu ii faca un compliment frumoasei blonde. Daca sunt intrebati despre ceea ce este intre ei, dau raspunsuri vagi si zambesc carcotas. 


Probabil, dupa relatia din ce in ce mai inchegata care exista intre Bianca Dragusanu si Victor Slav, cei doi si-au revizuit mai bine criteriile. Sa fie oare vorba de o noua poveste de dragoste in showbiz?

 


Cine este și câți ani are Bertan Asllani, chipeșul actor dă viață personajului Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”! Publicul din România l-a cunoscut recent în producția „Tablou de familie”, în rolul Yalin

Kanal D aduce în atenția telespectatorilor un nou serial turcesc de excepție, „Inimă rebelă”! Din distribuția producției fac parte actori celebri, dar și tineri talentați printre care se numără și Bertan Asllani, care joacă rolul Alaz Soysalan!