Botez cu staif in familia primarului din Piatra-Neamt! Pinalti si-a botezat nepotica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:49

Luna martie a sosit pentru primarul Gheorghe Stefan, zis Pinalti, cu o petrecere de pomina.

Edilul de la Piatra Neamt si-a botezat nepotica. Luna Elena este prima nepotica din familia primarului Gheorghe Stefan. Si, chiar daca este pentru a treia oara bunic, Pinalti  tot a avut emotii. Ca, deh!, pana acum a avut parte doar de baieti. Asa ca a ascultat slujba si a urmarit fiecare miscare a micutei.

Daca la biserica au  venit doar rudele si prietenii foarte apropiati familiei, la restaurant si-au facut aparitia si politicieni.
Elena Udrea a venit  insotita de mama ei si i-a adus un cadou special micutei Luna: „O jucarie, la aproape 6 luni o sa se bucure sa aiba un ursulet de plus asa mare. Ii doresc copilului sa fie sanataos, sa aiba o viata frumoasa, iar bunicului sa aiba si alti nepotei!

Elena Udrea s-a remarcat si de aceasta data prin tinuta eleganta pe care a avut-o, chiar daca a cam inghetat de frig: „O tinuta de botrez, am crezut ca e mai cald- de 1 martie, de regula, ieseam in pantofi chiar daca mai

era frig, aici la Piatra Neamt e frig-bine!”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La petrecere a fost asteptat si Traian Basescu, dar nu a putut ajunge. In schimb,  au fost prezenti fiica sa, Elena Basescu, si sotul acesteia. Elena, proaspata mamica, la randul ei,  a adus cadouri, cum se obisnuieste si a facut urari de bine: „Multa sanatare si noroc in viata, ceea, ce ii urez si fetitei mele!”. Invitatii au petrecut in restaurantul luxos pana dimineata.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.