Botez DE LUX pentru fetita lui Pepe! Iata ce CADOURI DE FITE a primit micuta Maria VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:46

Sarbatoare mare ieri in familia Pascu. Micuta Maria a fost rasfatata toata ziua de parinti, bunici si nasi.

De cand a intalnit-o pe Raluca, viata lui Pepe s-a schimbat total. Anul trecut latino-loverul s-a insurat iar apoi a devenit tata. Dupa 6 luni de la nasterea micutei familiile Pascu-Pastrama s-au reunit la biserica pentru crestinarea fetitei.

Bunicii au sosit primii la biserica. De cum s-au vazut socrii s-au imbratisat si s-au sarutat pe obraji.

Liviu Varciu si Oana Roman au sosit la biserica inaintea parintilor si a nasilor.
Oamenii s-au strans ca la spectacol in fata lacasului sfant, iar unii dintre ei si-ar fi dorit sa vada pe viu evenimentul.

Invitatii s-au imbracat foarte sumar, in ciuda frigului de afara. Nasii au sosit in acelasi timp cu parintii, in masini separate, iar Maria a intrat in biserica in bratele Andrei.

Lumanarea, sticulta cu mir, saculetul pentru sapun, cutiuta pentru parul Mariei au fost accesorizate cu catifea si dantela.
Hainutele au fost comandate de nasa Andra de la un magazin din Italia.

Slujba a inceput la ora 17:00 si a durat mai bine de 30 de minute. Dupa ce micuta Maria a fost botezata, apa din cristelnita a fost aruncata la radacina unui copac, pe un loc curat.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.