Botez restrans, nasa CELEBRA! Elena Udrea s-a descurcat DE MINUNE la crestinarea unui baietel VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:05

Abia divortata, dar la fel de prezenta la evenimente, Elena Udrea s-a infatisat singura in fata preotului, alaturandu-se celorlalte trei perechi de nasi pe care i-a avut micutul David.

Ceremonia restransa de la Durau a adunat laolalta doar vreo 30 de persoane, prieteni si rude ai parintilor. David Niculae este fiul lui Adrian Trif, presedintele PDL-Harghita.

 

Iar frumoasa blonda a politicii romanesti si-a luat in serios rolul de parinte spiritual. Dintre cei 7, Elena Udrea a fost singura care a  spus Crezul- rugaciunea pe care nasul trebuie sa o spuna in biserica.

 

Ceva probleme au aparut la final, cand sa-si imbrace nasa finul, dar descurcareata cum o stim, Elena Udrea a trecut cu bio momentul.

 

Iar nasa a facut senzatie, ca intotdeauna. Imbracata intr-o extrem de mulata rochie verde, foarte in trend, bine asortata cu pantofii negri cu auriu cu toc de cinsprezece centimetri, a fermecat pe toata lumea.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Asa nasa, asa fin.

Bineinteles ca nici David nu putea sa isi faca de ras parintele spiritual. Nu de alta, da Elena Udrea a fost cea care, dupa crestinare, l-a imbracat pe micut.

 

Cu ce? Evident cu hainutele pe care chiar ea le-a ales, cu mare grija, din mai multe magazine de fita. Elena Udrea a fost surprinsa zilele trecuta colindand in lung si in lat un mare centru comercial bucurestean.

 

Nasica a cautat indelung prin magazine, alegand cele mai frumoase hainute pentru micut. Iar la iesirea din biserica, asa cum ii sta bine romanului la ceas de sarbatoare, au aparut si lautarii, sa-i mearga bine finutului si nasei celebre.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.