Botox, lifting facial, liposuctie, epilare definitiva, toate GRATIS. Afla in ce tara se intampla asa ceva!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:57

O clinica privata din Brazilia ofera diferite tratamente de infrumusetare pacientilor care sunt cazuri sociale. Cilinica este foarte renumita in randul vedetelor locale, dar si a brazilienilor bogati. Costurile unei interventii incep de la 450 dolari in sus. Mai mult decat salariul pe luna al pacientilor inregistrati ca si cazuri sociale. Pe langa faptul ca este un spital de lux, clinica activeaza ca si centru de pregatire pentru doctorii tineri, proaspat iesiti de bancile scolii. Acestia isi vor face mana operand paciente din randul cazurilor sociale.

Numarul de cereri pentru astfel de interventii este coplesitor. Uneori femeiele care se inscriu in acest program asteapta chiar si 3 ani pana le vine randul. Cele mai solicitate operatii sunt liposuctie, lifting facial, epilare definitiva, dar si remodelare a sanilor in cazul femeilor care au fost operate de cancer mamar. Interesul brazilienilor din categoriile sociale defavorizate pentru astfel de interventii poate fi considerat un lucru frivol. Mai ales ca Brazilia inca se lupta sa reduca numarul de cazuri de tuberculoza si febra tifoida. 

 

Insa, pentru pacientele care au reusit sa aiba parte de o retusare fara ca acest lucru sa le coste vreun ban, este ca un vis devenit realitate. Majoritatea sunt femei, casnice sau daca lucreaza sunt prost platite. Munca asiduua le-a imbatranit timpuriu. Stresul si grijile si-au pus amprenta asupra organismului. Iar cele care aveau probleme cu pilozitatea excesiva, mai ales faciala, au declarat ca se simt ca si cum s-ar fi nascut a doua oara.

Nu se puteau privi in oglinda, dar acum, in urma sedintelor de epilare definitiva, se pot considera frumoase. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Clinica ofera discount si victimelor care au suferit de arsuri pe suprafata corpului sau pacientilor cu diformitati fizice severe.

Aceste cazuri nu intra in programul de pregatire a tinerilor doctori, operatiile find efectuate de chirurgi cu experienta. Societatea Braziliana de Medicina Estetica, cum este denumita clinica, a fost fondata in 1997, iar de atunci peste 14 000 de pacienti au beneficiat de diferite interventii gratuite.