Bradul de Craciun poate fi nu doar aratos, ci si delicios. O maramureseanca stie cum sa-l impodobeasca astfel incat sa iti lase gura apa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 02:40

Gospodina de foloseste de un vechi secret pentru a crea adevarate ornamente comestibile. Cum se fac decoratiunile dulci, vedeti chiar acum.

Glubuletele comestibile sunt nu doar de efect sunt si foarte gustoase. Iar reteta este suficient de simpla incat sa fie la indemana oricui.

Pentru ca reteta sa iasa cu adevarat delicioasa, ingredientele trebuie sa fie cat mai proaspete si la temperatura camerei. Iar primele de care trebuie sa ne ocupam sunt ouale, care se freaca cu zaharul. In compozitia obtinuta se amesteca apoi colorant alimentar. Se adauga faina, pentru a lega compozitia si se framanta totul cu multa dragoste, pentru ca aluatul sa iasa cu adevarat delicios.

Cand aluatul este gata, se intinde o foaie din care se se decupeaza apoi figurinele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa un sfert de ora de stat in cuptor, delicioasele ornamente sunt numai bune de consumat.

Ar fi bine  sa va abtineti, ca sa mai ramana ceva si pentru impodobitul bradului!

 

Taguri: