Brandon Bays, terapeuta-minune care s-a vindecat singura de o tumoare cat o minge de baschet vine AZI LA TEO! Nu rata emisiunea, de la 16.45, pe Kanal D

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 15:50

Povestea lui Brandon Bays este insa una fascinanta si prin experienta sa de viata, ea fiind cea care a pus la punct terapia numita "Calatoria".

"Aceasta metoda s-a nascut din propria-mi experienta a vindecarii unei tumori de marimea unei mingi de baschet, recunoaste cu sinceritate Brandon. La primul ei workshop in Romania, in mai anul acesta, Brandon si trainerii ei a ajutat peste 200 de romani sa se elibereze de problemele si bolile lor. Si pentru ca a aflat ca are radacini romanesti, ea a decis sa includa tara noastra in programul ei de terapie.

Astfel incat a hotarat sa reia workshop-ul "The Journey Intensive" de 3 zile la Bucuresti, incepand de azi, 4 octombrie si pana pe 6 octombrie.( sursa wowbiz.ro)

 

 

 

 

 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.