Bratarile norocoase ale Gabrielei Cristea: "Le ador pur si simplu"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Gabriela Cristea s-a atasat de bratarile pe care le poarta pe mana stanga, adevarate talismane norocoase pentru ea.

 

Bratarile norocoase ale Gabrielei Cristea
Gabriela Cristea s-a atasat de bratarile pe care le poarta pe mana stanga, adevarate talismane norocoase pentru ea.
“Am doua bratari foarte mari, una neagra si una gri, ambele cu cristale Swarovski, pe care le ador pur si simplu! Mi le-am dorit foarte mult inca de cand le-am vazut in vitrina magazinului de bijuterii si am simtit ca daca am sa mi le cumpar o sa-mi poarte noroc! Nu am putut sa le achizitionez pe loc, pentru ca nu m-au lasat prietenele mele! Aveau de gand sa mi le
cumpere ele de ziua mea si exact asa s-a intamplat! De atunci, le port permanent si am senzatia ca totul merge ca pe roate in viata mea!”, a declarat vedeta Kanal D.
Gabi Cristea modereaza emisiunea “Te vreau langa mine!”, de luni pana vineri, de la ora 13:15, la Kanal D.

Am doua bratari foarte mari, una neagra si una gri, ambele cu cristale Swarovski, pe care le ador pur si simplu! Mi le-am dorit foarte mult inca de cand le-am vazut in vitrina magazinului de bijuterii si am simtit ca daca am sa mi

le cumpar o sa-mi poarte noroc! Nu am putut sa le achizitionez pe loc, pentru ca nu m-au lasat prietenele mele! Aveau de gand sa mi le cumpere ele de ziua mea si exact asa s-a intamplat! De atunci, le port permanent si am senzatia ca totul merge ca pe roate in viata mea!
”, a declarat vedeta Kanal D.

Gabi Cristea modereaza emisiunea “ Te vreau langa mine! ”, de luni pana vineri, de la ora 13:15, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”