Bratarile Old Skipper sau cum sa-ti faci intrarea la un eveniment deosebit

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 aug 2018, 12:57

De fiecare data cand trebuie sa participam la un eveniment deosebit, acordam atentie hainelor pe care le vom purta, incaltamintei, insa mai rar accesoriilor. Cu toate acestea, o tinuta accesorizata corespunzator poate face o reala diferenta, cu ajutorul acelor mici elemente care reusesc sa o scoata din banal.

Surprinzator sau nu, bratarile purtate la ocazii deosebite pot fi acele detalii care completeaza perfect o tinuta si care o fac sa straluceasca din momentul intrarii la eveniment si pana la finalul acestuia. Un brand renumit pe aceasta nisa este Old Skipper, ale carui produse pot fi vizualizate si achizitionate din cadrul website-ului oldskipper.ro.

Tocmai pentru a sustine ideea ca la un eveniment deosebit trebuie sa iti faci intrarea intr-un stil mare, brandul Old Skipper sponsorizeaza evenimentul care are loc in perioada 29 - 31 august, denumit Social Media Seaside Camp si este organizat de Revista BIZ la Limanu, Constanta.

Este vorba despre prima tabara de Visual Content Marketing si Visual Storytelling organizata la noi in tara, in programul careia sunt incluse workshop-uri, cursuri si experiente impartasite de catre nume cunoscute din Social Media, blogging dar si vlogging.

Evenimentul se adreseaza specialistilor in marketing, vanzari, comunicare si PR si vizeaza prezentarea de informatii, cursuri si experiente care pot ajuta la promovarea unui brand prin intermediul Instagram si Youtube. Calendarul evenimentului precum si activitatile desfasurate pot fi vizualizate aici.

Old Skipper si-a adus o contributie insemnata la acest eveniment, prin sponsorizarea oferita. Intrucat invitatii de seama trebuie tratati corespunzator, prin sponsorizarea oferita Old Skipper a produs accesorii unice care diferentiaza acest eveniment exclusivist de oricare altele. Practic, au fost realizate bratarile de intrare intr-o maniera personalizata, pentru a fi purtate de catre invitatii speciali ai acestui eveniment aflat la prima editie.

O ocazie deosebita si exclusivista trebuie sa aiba si o prezentare pe masura, inca de la intrare. Pe acest principiu au mers si organizatorii, atunci cand au ales Old Skipper pentru realizarea bratarilor de intrare la eveniment. Prima impresie conteaza de fiecare data, motiv pentru care cei de la Old Skipper nu s-au lasat mai prejos si au creat bratari de calitate, complet personalizate, sponsorizand evenimentul organizat de Revista BIZ.

In cadrul website-ului acestui sponsor - oldskipper.ro - pot fi vizualizate si achizitionate accesorii cu totul deosebite, precum bratari nautice, bratari din piele, bratari de tip charm si chiar brelocuri - toate acestea fiind realizate cu deosebita atentie si dedicare, pentru a accesoriza corespunzator orice vestimentatie.

Ideea de a diferentia un eveniment inca de la intrare nu e nicidecum o strategie de omis atunci cand se cauta promovarea acestuia intr-o maniera cat mai placuta. Iata ca organizatorii au gasit-o, apeland la Old Skipper. Cei interesati pot afla mai multe detalii despre bratarile si accesoriile brandului accesand website-ul oficial oldskipper.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.