Cine este Ionut Rusu, marul discordiei dintre Viviana Sposub si Ruxi Opulenta. Cele doua concurente au ajuns la cutite: "Nu e nevoie sa comunicam..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 sep 2021, 22:52
Cine este barbatul pentru care Ruxi Opulenta a ajuns la cutite cu Viviana Sposub

Ruxi s-a simtit la Bravo, ai stil! 2021 ca pestele in apa pana cand in competitia stilistica a intrat si Viviana Sposub, fosta ei amica.

Cele doua poarta un razboi tacit la Bravo, ai stil! 2021 desi Viviana a fost prima care a vrut sa faca pace cu Ruxi Opulenta si sa isi vada ambele de treaba in aceeasi emisiune. In schib, se pare ca Ruxi nu poate trece cu vederea un amanunt si anume pe cand Viviana forma un cuplu cu prietenul ei, Ionut Rusu, concurenta spune ca s-a simtit exclusa din grupul lor de prieteni din cauza Vivianei.

Citeste si: Viviana Sposub, ADEVARUL despre Ruxi si fostul ei iubit. A dezvaluit totul fara perdea: "Nu am venit aici sa imi discut viata privata" Ce s-a intamplat intre cei trei?

Bravo, ai stil! 2021. Ruxi Opulenta nu mai vrea sa auda de Viviana Sposub

"A trebuit sa fiu exclusa ca nu mai era loc de mine.

Asa stiu. Povestea lor a continuat si cand eu eram exclusa demult”
, a declarat Ruxi.

"Imi pare rau ca ti s-a transmis asta. Tu stii prea bine ca ne intelegeam si de fiecare data am petrecut timp de calitate. In momentul in care s-a produs o disensiune intre noi, eu am fost cea care am insistat sa continuam mica amicitie. Ma intristeaza sa aflu ca Ruxi a fost instiintata ca eu nu am mai dorit prietenia sau eu nu te-am dorit in grup.

Tu ar trebui sa stii mai bine decat mine ca am avut o altfel de relatie amandoua. Ca s-a ajuns aici, asa a fost sa fie si mi-ar placea sa lasam ce-am fost in trecut si sa continuam sa fie bine, dar sa lasam asta in trecut. Noi doua, real, nu am avut niciodata nicio discutie. Eu am inteles ca esti suparata de ce ai auzit din gura lui.

Eu iti spun acum partea mea si tu tragi concluzia.”, i-a spus Viviana Sposub fostei sale prietene.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare, insa, ca Ruxi nu uita prea usor si nu vrea nici macar sa aiba un dialog cu Viviana Sposub, iar cand o face, nu poate sa nu trimita cateva sageti catre fosta ei pritena, fieca ca ii critica tinuta sau aspectul fizic.

Citeste si: BOMBA! Anda Adam, ceruta de nevasta de noul ei iubit. CUM arata inelul de logodna primit de concurenta Bravo, ai stil! 2021: "Da, e pe bune..."

Bravo, ai stil! 2021. Cine este Ionut Rusu, fostul iubit al Vivianei Sposub

Ionut Rusu este unul dintre cei mai apreciati tineri actori de stand-up comedy si om de radio. A avut o relatie de scurta durata cu Viviana Sposub, actuala concurenta la Bravo, ai stil! 2021. Bun prieten cu Ruxi Opulenta, Ionut Rusu a fost prezent in prima Gala Bravo, ai stil! 2021 interpretand magistral rolul Danei Budeanu care ii analizeaza tinuta lui Ruxi. Ionut Rusu s-a facut remarcat si apreciat in cadrul unui celebru show de umor unde a fost apreciat de actorul Mihai Bendeac.