ELIMINARE surprinzatoare la Bravo, ai stil! 2021 dupa numai o saptamana de concurs: "Si-a facut-o cu mana ei!" Ilinca Vandici a facut ANUNTUL

Author: Alice Popescu
Ilinca Vandici anunta descalificarea unei concurente
Sursa: Captură KANAL D

Ilinca Vandici a anuntat descalificarea unei concurente dupa numai o saptamana. Cine este cea care a incalcat regulamentul?

Prima Gala Bravo, ai stil! 2021 debuteaza cu un anunt surprinzator pentru jurati si concurentele aflate in platoul show-ului. Ilinca Vandici a anuntat inca de la inceput ca ceea ce urmeaza sa spuna este premiera in istoria reality fashion-ului Bravo, ai stil! 2021. Inca de la inceput ea a anuntat ca in Gala sunt doar opt concurente si nu noua asa cum ar fi trebuit.

Citeste si: Anda Adam a dat-o de gol pe Ruxi la Bravo, ai stil! 2021. De ce a plecat concurenta de la filmari insotita de trei bodyguarzi

Bravo, ai stil! 2021. Una din concurente a incalcat regulamentul. Anutul facut de Ilinca Vandici

"La nici o saptamana dupa startul competitiei Bravo, ai stil! sezonul 7 fac un anunt: Din cauza incalcarilor repetate a regulamentului acestei competitii, concurenta Olga Verbitchi este descalificata," a fost anuntul transant al Ilincai Vandici referitor la Olga. 

Toate concurentele ramase in competitiei au fost uluite de decizie, insa se asteptau ca despre Olga sa fie anuntul pentru ca stiau despre problemele pe care concurenta le are:Nu sunt suprinsa, insa in situatii

naspa, mie imi vine sa rad. E starea naturala a corpului. Nu sunt surprinsa, imi imaginez de ce, stiu de ce. E nasol. Olga si-a facut-o cu mana ei."

Ilinca Vandici: "A incalcat regulamentul. Tocmai am spus."

Anda Adam: "Nu putem sa ii mai dam o sansa. E mica, nu stie ce face. Nu face intentionat."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ilinca Vandici: "Fetelor, nu depinde de voi. Ati semnat toate un contract care are reguli concrete. Ati vazut cat este de greu. Toate depuneti eforturi uriase pentru tot ce faceti aici si am vazut declarand asta si pe retelele de socializare. Sunteti implicate si va dati interesul si nu este normal si nici corect ca unele sa faceti asta, iar altele deloc."

Olga Verbitchi a fost descalificata de la Bravo, ai stil! 2021

Olga parea ca are juratii la picioare in prima editie "Bravo, ai stil! 2021 cu efervescenta si tinuta cu care a intrat in competitie. Tanara a si declarat ca are emotii uriase, insa spera ca va impresiona toti juratii. A si recunoscut ca are stilist care o ajuta cu procurarea hainelor pentru ca nu se pricepe, insa, iata ca prin atitudinea fata de competitie, Olga a fost descalificata.

Olga Verbitchi este orginara din Republica Moldova si s-a facut remarcata in cadrul unui show muzical, la 15 ani castigand editia respectiva. Olga este nascuta in 2001 si inca de la o varsta frageda visa la o cariera de fotbalista, insa a lasat deoparte aceasta pasiune considerata mult prea masculina pentru o fata si s-a apucat serios de muzica.

Citeste si: Madalina Pamfile si Ioana Filimon, experte la mulsul vacilor! Demonstratie live in platoul Bravo, ai stil! 2021

Bravo, ai stil! 2021. Cine este Olga Verbitchi

Cantareata provine dintr-o familie modesta si mai are inca doua surori. A fost o eleva eminenta in scoala si liceu la profilul real. Din anul 2014 a fost eleva Centrului de Dans și Vocal „SIS N BRO.” Inainte de a participa la celebrul show muzical, artista originara din Cruzesti a participat si la concursul Music For Kids International Festival unde a castigat premiul cel mare. Find castigatoarea trofeului, Olga a avut sansa sa plece la la „World Championships of Performing Arts” – la Hollywood. 

Dupa ce a castigat finala show-ului muzical, Olga Verbitchi a lansat primul ei single, “Prietena ta”. In toamna anului 2017, Olga a revenit cu o noua piesa insotita de videoclip, “Pagini albe” care este o colaborare cu Kio.

Olga Verbitchi a vrut sa isi incerce norocul si la "Bravo, ai stil! Celebrities" unde caracterul ei rebel si poate stilul non-conformist ar fi ajutat-o sa creeze tinute poate la fel de bune cum interpreteaza o melodie.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?