Mădălina Pamfile, descalificată și eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta a fost infectată cu COVID-19

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 27 nov 2021, 22:04

Anuntul Ilincai Vandici despre Madalina Pamfile la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Madalina Pamfile de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost infectata cu COVID-19. Concurenta a fost descalificata si eliminata.

De câteva zile, numele Madalinei Pamfile să afla pe buzele tututor concurentelor Bravo, ai stil! Celebrities, iar Ilinca Vandici, prezentatoarea TV, a venit în cele din urma cu cea mai recenta informație legata de concurenta. După ce în urma cu trei zile, Ilinca a anunțat că Madalina este plecata din competiție pentru a rezolva câteva probleme de familie în afara tarii, se pare că lucrurile s-au înrăutățit în ce o privește, iar concurenta a fost nevoita să renunțe la competiția Bravo, ai stil! Celebrities deoarece a fost infectata cu SARS COV-2.

Citeste si: Primul mesaj al Mădălinei Pamfile despre absența de la Bravo, ai stil! Celebrities și conflictul din platou: "Un contract nu stă în niște discuții!"

Bravo, ai stil! Celebrities. Madalina Pamfile, infectata cu SARS COV-2. Concurenta a fost descalificata si eliminata

Ilinca Vandici a făcut anunțul despre concurenta cu lacrimi în ochi mai ales că Madalina Pamfile a fost una din cele mai bune concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, iar parcursul ei a fost unul mereu ascendent fiind o concurenta redutabila clasandu-se mereu

în primele trei locuri. Multe dintre rivalele ei o vedeau deja în Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities.

"Vreau să fac un anunț foarte important și uite că deja serile de Gala sunt semnul acestor anunțuri importante. Așa cum știți, în ultimele doua ediții Madalina Pamfile nu a putut fi alaturi de noi, ea se afla în afara granițelor tarii pentru a rezolva unele probleme familiale.

Nici astăzi nu a ajuns la filmări, ba mai mult, Madalina ne-a anunțat că din păcate este infectata cu SARS cov-2 și iarăși spun din păcate pentru că Madalina Pamfile nu mai face parte din competiția Bravo, ai stil! Celebrities."

Bravo, ai stil! Celebrities.Madalina Pamfile, primul mesaj dupa ce nu a mai aparut in competitia Bravo, ai stil! Celebrities

În ediția cu numărul 34, Madalina Pamfile a avut ultima apariție în cadrul Bravo, ai stil! Celebrities când a refuzat să mai dialogheze cu Nicoleta Dragne părăsind podiumul și refugiindu-se în cabina.

Nicoleta Dragne a acuzat-o de mai multe ori pe rivala să din competiție că a mințit în legătură cu poziția ei fata de Ioana Filimon. Într-o postare pe Instagram, Madalina Pamfile a dezbătut acest subiect într-un mod extrem de diplomat: "Am primit destul de multe mesaje și aș vrea să vă povestesc despre ceea ce se întâmplă acum. Noi intre filmări avem pauze de câteva zile și se pot întâmplă foarte multe lucruri.
Faptul că eu am fost absenta aseară se datorează altor motive pe care o să le vedeți. Nu se pune problema unei descalificări din cauza unei discuțîi pentru că discuțîi vor exista tot timpul și nu doar la televizor ci și în viață privata. Nu se pune problema că din cauza unei discuțîi, cineva să fie eliminat. Un contract nu sta în niste discuțîi, sta în mai mulți termeni pe care noi trebuie să îi respectam și nu discuția în sine a făcut că eu să absentez.
Nu cred că trebuie să le luam nici noi foarte personal și nici cei de acasă. Sunt discuțîi și tot timpul vor fi. Noi suntem la televizor și e mult mai ușor să judeci de pe margine. Se întâmplă că în viață privata doua persoane să nu fie pe aceeași linie"
, a încheiat Madalina Pamfile mesajul pe Insta Story. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este Madalina Pamfile, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities

Odată cu fashion reality show Bravo, ai stil! Celebrities, Madalina Pamfile s-a reinventat și a revenit în lumina reflectoarelor cu forte proaspete și cu o eleganta și rafinament care i-a făcut pe mulți să o aplaude.

Mădălina Pamfile  a fost una dintre cele mai titrate asistente TV din România și a avut o carieră de succes că fotomodel, având experiența podiumurilor de modă și făcând furori încă de la debutul său în showbiz-ul autohton prin ținutele sexy pe care le-a abordat. Fosta asistență TV s-a retras temporar din lumina reflectoarelor pentru a-și crește cele două fiice, în vârstă de 3 ani, respectiv 1 an, fiind o mamă și o soție devotată.

Citeste si: Toată lumea o știe pe Mădălina Pamfile, dar puțini știu despre copilăria ei plină de durere. Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities a fost înfiată la 3 ani

“Am acceptat provocarea "Bravo, ai stil! Celebrities" pentru a-mi pune la încercare aptitudinele stilistice. După o perioada lungă în care am stat departe de camere, implicându-mă doar în viața de familie, acum îmi doresc să îmi dau un refresh, atât vestimentar, cât și emoțional, vreau să vedeți o Mădălina Pamfile matură, echilibrată. Dacă ar fi să-mi definesc stilul vestimentar ar fi în două extreme, unul casual și unul foarte elegant, sunt adepta contextului și al locației, încercând să țîn pasul cu modă” , spunea Madalina Pamfile.  

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.