Bravo, ai stil! sezonul 7. CINE ii va lua locul lui Catalin Botezatu la Bravo, ai stil! 2021. Prima reactie a designerului dupa ce a parasit rolul de jurat al reality-show-ului

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 aug 2021, 15:22
Catalin Botezatu nu mai face parte din juriul Bravo, ai stil! sezonul 7

Catalin Botezatu a parasit postul de jurat al celebrului reality de fashion din Romania, Bravo, ai stil!

Catalin Botezatu a fost un adevarat mentor pentru tinerele care i-au trecut prin mana in ce priveste arta stillului si a fashion-ului si multe celebritati chiar care au trecut pragul reality-ului Bravo, ai stil! sezonul 7 au recunoscut ca au invatat enorm de multe lucruri de la designer si mereu au apreciat faptul ca de fiecare data Catalin a fost gata sa le ofere ajutorul si sa le initieze in tainele stilului caci a pune doua haine una langa alta, nu se numeste a avea stil. 

Cine va fi noul jurat care il va inlocui pe Catalin Botezatu la Bravo, ai stil! sezonul 7

Faimosul designer a facut si prima declaratie dupa ce a decis sa nu mai ia parte la cel de-al saptelea sezon "Bravo, ai stil! sezonul 7:" “Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!.

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.
Vă sunt profund recunoscător!  Le urez succes colegilor mei în noul sezon Bravo, ai stil! 2021 Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”a spus Catalin Botezatu si pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: Nicoleta Nucă, adevărul despre operațiile estetice. Iată cum arăta vedeta când s-a lansat în muzică

Noul jurat al emisiunii va fi anuntat in curand, in exclusivitate, pe kanald.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anda Adam si Nicoleta Nuca, primele doua concurente de la Bravo, ai stil! sezonul 7

Astfel, primele doua concurente care vor face parte din noul sezon Bravo, ai stil! sezonul 7 sunt Anda Adam si Nicoleta Nuca. Atat Anda cat si Nicoleta sunt doua cantarete consacrate in lumea showbiz-ului cu un cuvant greu de spus in ce priveste fashion-ul avand in vedere ca de multi ani activeaza in domeniu si au trecut

prin mana a zeci de stilisti de unde au avut ce invata. Cu siguranta, vor impresiona publicul cu tinutele lor, iar juratii vor juriza outfit-uri de senzatie.

Citeste si: Cătălin Botezatu se pregătește pentru noi provocări în cariera sa