„Bravo, ai stil!” va putea fi urmarit pe Kanal D, din 12 iulie. Zilele si orele de difuzare

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 29 mar 2024, 00:20

Începând din 12 iulie, emisiunea „Bravo, ai stil!” va putea fi urmărită la Kanal D

Sursa: Instagram Bravo, ai stil

„Bravo, ai stil!” va fi difuzat la Kanal D începând cu 12 iulie! În ce zile și la ce oră pot urmări telespectatorii cea mai populară emisiune de modă din România?

Reality show-ul  „Bravo, ai stil!”  va fi difuzat începând din 12 iulie, la Kanal D! Timp de 3 zile pe săptămână, telespectatorii se vor putea bucura de cel mai iubit show despre stil, modă şi atitudine.

Program TV „Bravo, ai stil!” 2023

Începând din 12 iulie, emisiunea „Bravo, ai stil!” va putea fi urmărită la Kanal D. De miercuri până vineri, de la 22:30, Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, şi cei trei jurați, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu şi Alexandru Abagiu îi invită pe telespectatori să urmarească în continuare evoluţia concurentelor

în cel mai iubit show despre stil, modă şi atitudine. 

Citește și: Începând din 10 iulie, noutăţi în grilele de vară ale Kanal D si Kanal D2

Timp de 3 zile pe săptămână, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească un adevărat spectacol stilistic, să observe evoluția concurentelor, sub atenta îndrumare a juraţilor şi să se bucure de strălucirea unei emisiuni unice în România. 

Emisiunea „Bravo, ai stil!”  a debutat la Kanal D în anul 2016 și încă de la primul sezon a cucerit publicul. Prezentat de Ilinca Vandici, fashion show-ul s-a transformat rapid într-o adevărată rampa de lansare pentru tinerele care iubesc moda și stilul și care doresc să devină celebre.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandru Abagiu s-a alăturat emisiunii „Bravo, ai stil!” în 2023

Alexandru Abagiu, unul dintre cei renumiți make-up artiști din România, s-a alăturat reality show-ului „Bravo, ai stil!” în 2023, în calitate de jurat. Acesta i-a luat locul locul la masa juriului fotografului Tiberiu Clenci, cel care a făcut parte din juriul „Bravo, ai stil!”, sezonul 7 și care s-a retras pentru a se putea implica în proiecte care țin de activitatea lui internațională.

Alături de Raluca Bădulescu și de Maurice Munteanu, Alexandru Abagiu analizează și notează ținutele concurentelor în cel mai nou sezon „Bravo, ai stil!”, emisiune care va putea fi urmărită din 12 iulie la Kanal D! 

Citește și: INTERVIU Cum se înțelege, de fapt, Alexandru Abagiu cu Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu! Ce spus despre atmosfera de la filmări: „Mă distrează teribil”

Într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului  kanald.ro, Alexandru Abagiu a vorbit despre noua experiență în rol de jurat și despre ceea ce îi place cel mai mult la emisiune. Renumitul make-up artist se simte bine în compania colegilor săi, la adresa cărora a avut numai cuvinte de laudă. 

„Mă prezint în fiecare zi de filmare cu o super energie pe platou și abia aștept să văd ce ne-au pregătit concurentele.

Îmi doresc de multe ori să fiu și eu, la rândul meu, uimit de alegerile lor. Îmi place atmosfera de la repetiții, mă distrează teribil compania colegilor mei jurați Raluca si Maurice. Nu ai cum să te plictisești, iar micile noastre glume reprezintă « Viața» în adevăratul sens al cuvântului.

Ilinca este mereu o prezență fermecătoare, iar echipa de productie « Rocks!»  ”, ne-a mărturisit Alexandru Abagiu.

Citește și: Ce se poartă vara aceasta în materie de make-up? Sfaturile lui Alexandru Abagiu pentru un machiaj perfect| EXCLUSIV