A avut un deja-vu cand aceasta concurenta a defilat pe podium: "Buna, Andreea!" Sa nu aveti senzatia ca voi sunteti mai bune decat cele din sezonul trecut!" / "Poti sa zici orice, dar nu Andreea....Tu ai dus-o in finala!", a fost replica ironica a concure

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:38

Ana-Maria i-a fortat mana Iuliei Albu cu declaratiile facute si s-a ales cu o repriza de plans in toata regula la finalul jurizarii.

Comparata cu Andreea din sezonul trecut al emisiunii "Bravo, ai stil!", Ana-Maria nu a suportat acest lucru si i-a dat replica Iuliei Albu, insa a costat-o scump pentru ca juratul i-a spus ca nu ar trebui sa se simta cu ceva mai presus decat restul concurentelor din sezonul trecut si mai mult, fata de Andreea.

Replica Anei-Maria nu a intarziat sa apara si i-a spus juratului ca el a fost cel care a dus-o pe Andreea in finala competitiei. Vizibil uimita de declaratia concurentei, Iulia Albu i-a spus ca publicul a fost cel care a contat in ce o priveste pe Andreea, iar tinuta pe care Ana-Maria o poarta in aceasta editie este un dezastru: "Voi nu aveti o identitate stilistica suficient de conturata..."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: