A facut ravagii la inceputul saptamanii cu look-urile ei, insa de data aceasta a dat-o rau in bara: "E moartea pasiunii acei pantaloni cu dunga si botinele!"/ "Ai dus tinuta intr-o zona foarte previzibila si demodata!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Juratii au fost toti de acord in cazul Andreei ca tinuta ei a fost una esuata din cauza asorteului dintre botine si dunga de la pantaloni.

Pe langa faptul ca Maurice Munteanu i-a desfiintat primul combinatia acelor ghete cu pantaloni, mergand doar intr-un singur context si acela nefiind cel prezentat de Andreea, Raluca Badulescu si Iulia Albu au fost si ele de acord cu spusele fashion editorului si chiar au intarit ideea ca tinuta este una demodata mai ales din cauza acelei combinatii este "moartea pasiunii!" Nici machiajul nu a fos tunul reusind in opinia Iuliei Albu, concurenta riscand sa ajunga in zona de vulgar din cauza ca si-a accentuat atat buzele cat si ochii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: