A plans in emisiune din cauza lui, insa Larisa e indragostita lulea de iubitul ei! Cum arata tanarul care i-a furat inima uneia dintre cele mai provocatoare concurente de la "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:54

Larisa are o relatie frumoasa cu un tanar fotbalist cu o cariera promitatoare in domeniu. Cei doi sunt impreuna de doi si de atunci sunt de nedespartit.

De cand a inceput emisiunea la care Larisa este concurenta, tanara a avut parte de tot sprinjinul iubitului ei, Alexandru, si chiar a insotit-o la filmari ori de cate ori a putut. In ciuda faptului ca in repetate randuri juratii i-au spus Larisei sa il aduca pe iubitul ei in show, aceasta nu a vrut deoarece tanarul ar fi declarat ca nu vrea sa se remarce prin aparitii publice, ci prin ceea ce face in cariera, mai degraba.

Chiar daca Larisa a avut un moment in care s-ar fi certat cu iubitul ei, aceasta fiind doar o presupunere facuta de Raluca Badulescu la un moment dat atunci cand a vazut-o cu lacrimi in ochi, tanara este mai indragostita ca niciodata si isi petrece aproape tot timpul in compania iubitului ei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: