A primit "Bravo, ai stil!" din partea juratilor, insa Andreea a izbucnit in lacrimi:"S-au acumulat foarte multe..." Reactia Andreei are legatura, bineinteles cu Marisa:"Tu ma faci in toate felurile..."/"Esti in stare sa faci orice pentru a castiga..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:15

Dupa ce juratii au apreciat tinuta Andreei, toata lumea se astepta ca lucrurile sa intre pe un fagas normal, insa concurenta a izbucnit in lacrimi asa cum nu a mai facut-o niciodata.

Suparata din cauza incidentului sau mai bine zis a scandalului cu Marisa, Andreea a izbucnit in hohote de plans si nu din cauza lui Razvan Ciobanu care a mentionat ca ar putea sa ii ia steluta. Juratii chiar au facut speculatii, initial, ca designerul este chitit pe Andreea, avand ceva impotriva ei, insa motivul supararii a fost cu totul altul, iar Raluca Badulescu a incercat sa calmeze spiritele si sa le faca pe concurente sa renunte la atitudinea agresiva pentru ca nu le caracterizeaza, mai ales ca sunt intr-o competitie de stil.

Ce a determinat-o pe Andreea sa rabufneasca, vedeti in video alaturat!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.