A tacut pana acum, insa Denisa a inceput sa scoata la iveala SECRETE ale rivalelor sale! Prima vizata a fost Marisa. Uite ce i-a spus in public!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Dupa ce s-a simtit atacata de o coalitie a colegelor sale, dupa cum marturiseste concurenta, si ea a devenit mai vocala si a inceput sa le atace, punand la bataie toate armele.

In Gala Bollywood, Denisa a dezvaluit prietenia dintre Marisa si Silvia, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!" si faptul ca cea din urma o ajuta pe noua concurenta, lucru negat de ambele parti. Silvia chiar s-a simtit deranjata de aceasta remarca si i-a spus Denisei ca i-a adus o jignire, iar Marisa a recunoscut ca cele doua sunt cunostinte, insa niciodata nu i-a cerut ajutorul in privinta outfiturilor din concurs spunand ca vrea sa piarda sau sa castige pe mana ei si nu pe mana altuia.

Cert este ca Denisa a aprins scantei intre cele doua cu afirmatiile facute!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: