A venit ca o bomba sexy, insa textura sutienului Letitiei a fost detaliul care i-a ruinat tinuta": "Acela nu este sutien sa se vada, nu e stylish!" Letitia, enervata la culme de criticile aduse de Maurice Munteanu: Eu nu o sa mai incerc, o sa raman in zon

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Letitia s-a simtit descurajata de catre Maurice Munteanu care i-a atras atenta in primul rand ca sutienul nu se potriveste cu acel gen de look pentru ca nu are textura necesara sa fie purtat la vedere.

"Tu ai intuit cumva ca e vorba de un trend care spune ca se poarta lenjeria la vedere, insa nu orice lenjerie la vedere, pentru ca, Letitia, draga mea, acela nu este un sutien care se arata. Nu e stylish deloc, nu e. Bluza din tulle cu picouri nu are nicio legatura cu aceasta fusta fetitistica. Din nou, bluza din tulle cu picouri nu are nicio legatura cu basmaluteica. Nu se potrivesc din niciun punct de vedere, textura, forma, culoare.

Sunt niste materiale care nu se potrivesc."

Letitia, a izcnit si a ridicat totnul la jurat si i-a spus ca nu intelege pentru ca a vazut la alte concurente texturi de materiale care nu s-au potrivit, insa au fost apreciate! Ce raspuns i-a dat fashion editorul si ce i-a spus Iulia Albu, afla din video alaturat!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: