A vrut sa fie originala, dar Raluca Badulescu a prins-o! Ce i-a reprosat jurata concurentei de la "Bravo, ai stil!", astazi, de la 17.00, la Kanal D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 14:39

Roxana, una dintre cele 8 fete aflate in competitia „Bravo, ai stil!”, adopta in editia de astazi a show-ului o tinuta apreciata de ceilalti jurati, dar si de celelalte contracandidate. Chiar si Silvia o lauda pentru alegerea facuta.

"Imi place tinuta Roxanei de astazi! Esti misto! Chiar am nevoie de competitie ca sa pot fi stimulata!”, comenteaza Silvia.

Unul dintre jurati o prinde, insa, cu mata in sac pe fata. Raluca Badulescu recunoaste rapid sursa de inspiratie a Roxanei, lasand-o pe concurenta fara replica.

"Sincera sa fiu, jacheta a purtat-o acum doua saptamani Miley Cyrus(...). Inteleg ca ai studii in domeniu si vrei sa ne propui ceva nou, dar aceasta este o competitie pentru marele premiu "Bravo, ai stil!", iar tu ne duci in zone foarte nisate”,

spune Raluca Badulescu.

Urmariti o noua editie a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: