Accesoriul de la mana Andrei, detaliul care a facut-o pe Iulia Albu sa ii critice aspru tinuta! Cine i-a apreciat concurentei outfitul si de ce

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:38

Andra a venit in fata juratilor cu tinuta care i-a impartit in doua tabere. Pe de o parte, Iulia Albu, iar de cealalta parte Maurice si Raluca care nu vad nimic gresit in outfit-ul concurentei.

"Ai fi avut o tinuta decenta daca nu ai fi accesorizat-o cu acea floare pe care o consider de maxim prost gust. Rochia e potrivita pentru plaja. Floarea e in plus. Incaltamintea nu imi palce, cosul nu imi place."

"Mie imi place foarte mult tinuta ta. Nu spun ca as alege eu aceasta rochie, insa tie iti vine bine. Mie imi place cum ai accesorizat. E o tinuta, fluida, feminina...,

a comentat Maurice Munteanu.

"Am asa un feeling, imi plac tinutele tale. Apreciez ca nu cauti cu disperare sa urmezi un trend, i-a zis si Raluca Badulescu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: