"Acel top pare ca sta sa cada de pe tine!" Laura si-a etalat din nou bustul generos in fata juratilor, intr-o bluza florala cu umerii goi iar Iulia Albu a fost socata cand a vazut ce poarta in jos: "E cel mai eficient mop!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 10:45

Iulia Albu, renumita pentru debitul ei verbal, si-a pierdut cuvintele in fata Laurei.

In editia de luni, Laura a pregatit tinuta pentru a-si vizita tatal, ambasador in Africa de Sud. Raluca Badulescu a fost incantata de aparitia tinere, considerand ca e una dintre cele mai bune tinute ale ei de pana acum si ca trebuia prezentata in gala. "De cat sa fi venit in gala cu oroarea aia neagra...", i-a spus Raluca.

Spre deosebire de Raluca, Iulia Albu a fost foarte acida la adresa Laurei: "Ai reusit un mix perfect intre pantalonii din cel mai urat material pe care l-am vazut in viata mea si[...]

cel mai eficient mop. Nu prea-mi place", a spus Iulia, dupa care i-a atras atentia ca topul cu motive florale sta sa ii cada de pe sani.

"Nu te prinde nimic din ceea ce porti, dar exista un echilibru cromatic intre ele, ceea ce, pentru un inceput de saptamana, nu este chiar rau", a concluzionat Iulia.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

"Eu sunt de acord cu Raluca, imi place cum ii vin pantalonii, mi se pare reusit mix-ul", a fost de parere Maurice Munteanu.
Iata cum a decurs jurizarea Laurei:

 

Taguri: