Adela a dezvaluit CE nu stiu multi despre ea intr-un interviu pentru revista Ellle! Frumoasa finalista "Bravo, ai stil!" isi doreste nu doar o cariera in televiziune. Uite ce a DESCOPERIT odata cu concursul de fashion!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 aug 2017, 13:48

Desi "Bravo, ai stil!" a fost si un reality show nu doar o competitie despre stil, au mai ramas si cateva secrete despre concurente pe care multi nu le-au sesizat sau nu au fost percepute.

De exemplu, Adela a povestit intr-un interviu pentru revista Elle ca ea este de fel o persoana foarte emotiva si foarte sensibila si chiar daca nu a arata acest lucru, acestea sunt cuvintele care o caracterizeaza. Insa, spune ea, in competitie, a reusit sa le depaseasca si sa priveasca spre viitor. Indiferent cum par la televizor sunt o persoana emotiva.

Stilul tine de atitudine si de personalitatea ta.

Stilul inseamna a ada viata hainelor chiar daca acelea sunt doar niste carpe asa cum s-a spus de multe ori in emisiune. Urmareste video mai jos si vezi intreg interviul cu Adela!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.