"Adela, ce alegi, coada sau fusta?"/ "Coada, ca si asa am fost tunsa la 1"/ "Doamne, m-a luat cu palpitatii!" Ce a patit Maurice Munteanu in timpul jurizarii Adelei: "Asta e mana ei! Ce fleasca..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:43

Dupa ce au vrut sa ii taie fusta si parul, juratii au ajuns la concluzia ca Adela a venit in zona ei si pentru asta nu merita nicio steluta.

Tot momentul Adelei a fost presarat cu peripetii. Dupa ce concurenta a acceptat ca mai degraba ar vrea sa fie tunsa decat sa i se taie fusta de catifea, iar Razvan Ciobanu se pregatea sa bage foarfecele in parul ei spre uimirea lui Maurice Munteanu pe care il luasera palpitatiile, aceste mici detalii nu au fost suficiente pentru ca juratul sa simta fiorii unei sperieturi zdravene cand s-a desprins din tavan un balon care a trecut razant pe langa el.

Toate acestea impreuna cu tinuta nereusita a Adelei care a fost in zona ei si nu a facut acel mix care sa o scoata din comfortul ei, au contribuit la un esec stilistic in ce priveste tinuta ei, iar in consecinta nu a primit nicio stea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: