Adela CLACHEAZA dupa ce Iulia Albu o ACUZA ca a UMILIT-O pe Marisa:"Iti amintesc ca si TU ai plimbat un tricou si asta nu iti da dreptul sa o umilesti pe ea. Ce porti azi? Ti le-ai cumparat?"/ "Trebuie sa fii MILIONAR sa participi la aceasta emisiune?" C

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:58

Adela si Iulia Albu au avut de dus un meci de zile mari in aceasta editie "Bravo, ai stil!"

Fashion editorul i-a atras atentia concurentei sa nu uite de unde a plecat si faptul ca acum este ajutata, nu ii da niciun drept sa o UMILEASCA pe Marisa. Fashion editorul i-a amintit concurentei perioada in care repeta acelasi tricou, neavand posibilitatea sa faca anumite schimbari. Acum, ca mai multi designeri s-au oferit sa o ajute, ar trebui sa nu aiba aceste reactii fata de rivala ei.

Adela s-a aparat si i-a raspuns fashion editorului ca nu are dreptate, ba mai mult se simte terorizata si mai ales de jurizarea Iuliei.

Concurenta a clacat si a inceput sa planga, ripostand in felul ei fata de ceea ce i se intampla.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.