Adela ii aminteste lui Maurice Munteanu de tinutele pariziene din anii '80: "E o tinuta care iti vine foarte bine si care evident imi place foarte mult!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 16:36

Iulia Albu i-a atras atentia Adelei ca a venit din nou cu o tinuta pe care a mai vazut-o la ea desi unele elemente integrate de concurenta i-au placut. Fashion editorul nu i-a dat un "bravo, ai stil!", spre deosebire de ceilalti doi jurati.

Maurice Munteanu a avut cateva comentarii de referinta la adresa tinutei Adelei si acestea nu au facut decat sa o bucure pe Adela:"E o tinuta specifica scenei pariziene a anilor '80. Nu stiu daca intamplator sau nu, tu imprimi chestia asta astazi. Daca ar fi sa ma gandesc la Isabele Adjani sau Vanessa Paradis, toate purtau aceste tinute in anii '80. Evident imi place tinuta ta. Lipsesc cu desavarsire clipsurile suprdimensionate cu pietre, dar tinuta iti vine foarte bine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Taguri: