Adela, REACTIE dura la adresa criticilor Iuliei Albu:"Mi se pare ca pentru tine e DIFICIL, te pierzi in explicatii, cumva..."/ "Tu nu intelegi..." Cum s-a terminat schimbul de replici dintre cele doua

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:23

Iulia si Adela au un trecut in ce priveste jocul de replici usturatoare si nu ezita sa faca uz de venin niciuna dintre ele.

Si de aceasta data, Adela s-a simtit neindreptatita de catre jurati si i-a dat replica:"Eu nu stiu tu, de unde ai atata energie..eu as fi obosit! Tu consideri asta in ce ma priveste mereu!"

Fashion editorul i-a dat replica: "Stiu ca pentru tine este dificil. Eu trebuie sa iti dau aceste explicatii pentru ca nu intelegi si pentru ca trebuie. Tu repeti aceasta zona. Nu inseamna ca e vorba de aceeasi rochie, nu este vorba despre asta.

Puteai face mai mult cu aceasta tinuta..."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.