Adevar sau fictiune? Marisa sustine ca Denisa primeste indicatii prin intermediul mesajelor! Uite ce a vazut cand s-a uitat in telefonul ei

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 13 iul 2017, 15:14

Razboiul dintre Marisa si Denisa continua si atinge un nou nivel.

Mai nou, Marisa o acuza pe mezina competitiei ca primeste indicatii prin SMS; concurenta a lansat aceste atacuri dupa ce ar fi vazut in telefonul Denisei un mesaj compromitator.

"Ea statea fix langa mine si mi-a atras atentia acel mesaj. Eu te-am rugat sa demonstrezi ca nu era adevarat ce am vazut eu si tu nu ai vrut. Te-ai apucat sa derulezi mesajele", i-a spus Marisa Denisei.

"Stateam pe scaun iar Marisa era jumatate peste mine! S-a uitat in telefonul meu. Cand am intrebat-o ce face a dat-o in diverse. E o scenarista buna, insa in alta parte. Asta este lipsa de educatie sa te uiti in telefonul cuiva", a spus Denisa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Iata intregul moment:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.