"Ai distrus totul cu acele cizme negre! Eu m-am saturat de aceste posete, cosuri, toate la fel, nu imi palc cerceii!"/ "Are un aer senzual, azi ai imblanzit si un cal!" Batalie intre Iulia Albu si restul juratilor din cauza unei concurente!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:42

Desi Iulia Albu nu a fost de acord cu tinuta tizei sale, Iulia, ceilalti doi jurati au fost extrem de incantati de styling-ul pe care l-a facut astazi concurenta!

"Ai ceva din Emanuelle Beart in seara asta, in "Natalie", evident imi place tinuta, vad cosul ala integrat acolo desi nu ma omor dupa fusta, recunosc ca iti vine bine si ai intergat-o foarte bine si ai integrat foarte bine cu acel pulover. Felicitari, domnisoara!"

"Astazi, a propos de ce a zis Ilinca, azi ai imblanzit si un cal. Este o tinuta senzuala, cum se descrie linia cizmelor din fusta.

i iesit din austeritatea asta! mai intra pe zona asta, iti vine bine si azi ai vorbit, ce naiba..."i-a zis si Raluca Badulescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: