"Ai facut o INCROPEALA CU STIL, simpatica!"/ "Mie nu imi place tinuta, insa tu o personalizezi si asta imi place mai mult. Momentul defilarii mi se pare de aplaudat!" De ce s-a legat Iulia Albu cand a vazut tinuta Marisei? Razboiul dintre ele iarasi e pe

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iul 2017, 15:38

Marisa a reusit o tinuta incropita in opinia lui Maurice si a Ralucai, insa aceasta incropeala pe cre a facut-o concurenta este una cu stil si simpatica.

Trecand peste faptul ca tinuta nu este una extraordinara, faptul ca Marisa o personalizeaza si isi aduce aportul in a o face strict pentru ea, este o mare reusita dupa cum spune Maurice Munteanu. Pe Iulia, insa a deranjat-o jobenul si faptul ca a venit in plina vara cu dresuri groase. La asemenea remarci, Marisa evident a ripostat si i-a spus Iuliei ca nu isi argumenteaza raspunsurile, fiind un nou motiv de cotre intre cele doua!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.