"Ai luat ca atare doua piese, le-ai prins cu trei ate si ai venit in Gala! Nici coafura nu arata cum trebuie, nu ai nici macar un tatuaj cu hena. Momentul a fost interesant, insa tu ai fost total nepregatita pentru aceasta Gala!"/ "Ai acel tampism specifi

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:45

Desi momentul ei a fost unul captivant, Marisa nu a uluit prin tinuta a la Bollywood, lucru remarcat de apriga Iulia Albu.

"Nu stiu de ce, Marisa, acest top era mai lung, dar tu l-ai prins in cateva ate in aceasta Gala. Ai luat trei ate pe care le-ai prins, nici coafura nu arata a ce trebuie, nici macar un tatuaj cu hena nu ai. Momentul tau a fos tinteresant, insa tu esti total nepregatita pentru aceasta Gala. Vrei sa vin sa iti rup acele trei ate?"

Razvan Ciobanu i-a luat apararea concurentei, spunand ca si Iulia Albu isi prinde diferite accesorii la tinute. Tu nu te-ai straduit la capitolul haine, eu nu stiu cum se face ca la tine e problema de timp, ori tu nu ajungi, ori accesoriile..., i-a spus Raluca Badulescu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: