"Ai ruinat tinuta prin acei mergatori pentru ca nu stiu sigur ce sunt!"/"Tinuta arata prafuita! NU am vazut-o niciodata atat de rau"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iul 2017, 12:20

Adela a gresit grav cu tinuta din aceasta editie pentru ca piesele sunt din perioade diferite si puse impreuna efectul nu este unul prea imbucurator din punct de vedere stilistic.

Juratii nu prea au fost incantati de ce se intampla la nivel de styling al Adelei, iar concurenta a spus clar ca ar purta acest look pe strada in ciuda faptului ca cei trei experti i-au spus ca este unul gresit. Fiecare dintre jurati i-au adus argumente concurentei ca nu este tocmai un mix fericit si ca toate piesele dau un efect prafuit. Iulia Albu nu putea sa nu observe faptul ca Adela poarta in picioare ghete, detaliu care se afla in neconcordanta cu anotimpul.

Fashion editorul i-a mai atras atentia Adelei ca mai este foarte putin pana la Finala si ea s-a cam lasat pe tanjeala. Replica Adelei nu a intarziat sa apara! Ce i-a spus Iuliei despre tinuta pe care a purtat-o, vedeti in video alaturat!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.