"Ai un look inocent, provincial, insa seducator in egala masura! Ai ceva, nu foarte conturat dar..." Angela a riscat cu o tinuta all jeans. Oare a si castiga tin fata juratilor "Bravo, ai stil!?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Angela a preferat in aceasta editie o tinuta compusa doar din denim, insa a si riscat odata cu aceasta alegere, caci juratii au avut ce comenta pe seama ei.

In primul rand, juratii au remarcat pantofii Valentino ai concurentei si i-au analizat in contextul tinutei. Desi parea ca o critica, spunandu-i ca are o tinuta inocenta si nu foarte conturata, insa cu potential, Iulia Albu i-a acordat Angelei un "Bravo, ai stil!".

Raluca Badulescu, in schimb, nu a putut trece cu vederea ca intreaga tinuta este in primul rand de vara si este stearsa avand in vedere ca Angela este si blonda, nu este nici foarte machiata si toate culorile sunt pale chiar daca are o geanta care ii scoate tinuta din anonimat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Taguri: