Alex, telespectatorul fidel al emisiunii "Bravo, ai stil!" a castigat o zi in platoul emisiunii. Tanarul are si o preferata a carei evolutie o urmareste de la o editie la alta. Cum l-a criticat ea pentru tinuta aleasa! Cum a ironizat-o Silvia pe tiza ei i

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:46

Alex este norocosul telespectator fidel "Bravo, ai stil!" care a castigat o zi in platoul emisiunii alaturi de jurati si frumoasele concurente.

Tanarul s-a bucurat de prezenta echipei "Bravo, ai stil!", a facut poze cu juratii si cu concurentele si a si dezvaluit cine este preferata lui. Adela este cea care l-a cucerit prin styling-ul pe care il face si mai mult decat atat, a fost foarte ferm atunci cand a zis ca si celelalte concurente sunt frumoase, insa lui ii place de Adela. Cand a venit vorba de tinuta lui si concurentele au inceput sa-l analizeze, intrebata fiind ce parere are despre look-ul lui, Adela a ezitat putin si a raspuns: "Imi place accesoriul de la camasa, imi place ca ai ales

una neagra, imi place sacoul, imi plac si jeans-ii, insa nu in acest context. Eu sunt fascinata de el, insa nu prea de tinuta!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: