Alexandra, noua concurenta de la "Bravo, ai stil!", in lacrimi, in bratele Ilinca Vandici. "Va rog frumos, nu dati asta!" Ce a facut-o sa spuna ca se duce la farmacie, sa isi ia somnifere

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:28

Tanara a venit venit in platou intr-un halat lung si o pereche de papuci si a facut o marturisire emotionanta.

"Merge la farmacie sa imi iau somnifere, nu mai dorm de cateva nopti si simt ca nu sunt in stare nici macar sa vorbesc. Nu imi vin cuvintele..." ,a marturisit Alexandra, moment in care a izucnit in lacrimi, in fata camerelor de filmat.

Ilinca Vandici si Raluca Badulescu au incercat s-o imbarbateze, s-o faca sa sa isi aduce fortele pentru a continua emisiunea.

"La 27 de ani, trebuie sa te aduni un pic. E important, fetelor, sa realizati ce varsta aveti, ce se intampla aici. Nu va pune nimeni aici sa carati cu carca sau sa dati la sapa sau sa culegeti porumbul. Sa fim seriosi, veniti la filmari, sunteti aranjate, sunteti machiate frumos... Nu inteleg ce se intampla", a spus Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului de stil si frumusete de la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iata cum a decurs momentul:

 

Taguri: