Alexandra si Iulia Albu, primul razboi deschis: "Nu ti-ai schimbat lenjeria intima de ieri pana azi"/ Mi-am asumat faptul ca o sa zici ca arat ca un prezervativ.Ai curaj sa vii sa iti vad picioarele, poate le gasim un apelativ?

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:27

Alexandra si fashion editorul Iulia Albu au avut un schimb de replici usturator pe tema tinutei si nu numai!

Pentru ca nu a mai suportat insinuarile juratului si simtindu-se jignita, Alexandra a ripostat la adresa Iuliei Albu:"Iti sugerez si tie sa iti pui o fiola in buze, poate nu mai stai asa!"

Iulia Albu: "Eu nu am nimic in buze, nu trebuie sa imi injectez lucruri, asa sunt ale mele... Tu, cu prezervativul ala pe tine, imi spui asta?

Alexandra: "Mi-am asumat faptul ca o sa zici asta, dar nu imi pasa, ma simt mandra si puternica ca ma jignesti!" Ieri mi-ai facut picioarele ca niste carnati. Ai tu curajuls a iti arati picioarele, sa vedem ce apelative le gasim?"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iulia Albu: "Mi se pare ridicol ca de ieri pana astazi, nu ti-ai schimbat lenejria intima. Porti aceleasi X-uri." Cum s-a terminat intreg conflictul intre cele doua, vezi in video alaturat!

 

Taguri: