Alexandra Ungureanu a dat lovitura! Concurenta a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!"

Autor: D.I.
Actualizat: 08 mar 2020, 02:13

Cu un moment muzical inedit si o tinuta ce s-a apropiat cel mai mult de tema serii, Alexandra Ungureanu a primit cel mai mare punctaj din partea juriului.

Alexandra Ungureanu a luat cele mai mari note! Andreea Tonciu s-a revoltat! Tu esti pe locul 1 ai eu nu mai sunt!" Iata ce note a primit din partea juratilor:

Citeste si: Oana Radu, incurcata in... scenariu! Concurenta a crezut ca a fost la... repetitie! Iata cum au reactionat juratii si ce note i-au oferit Oanei!

Citeste si: S-a pornit potopul! Deea si Bia au ajuns din nou la cutite! "Cum iti permiti sa-mi adresezi asemenea cuvinte?" Iata pana unde s-a ajuns!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Citeste si: Deea Codrea, aparitie inedita alaturi de bunica sa, in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities"! Cum au reactionat juratii in ceea ce priveste tinuta sa!