Alina a avut parte de nunta visurilor ei! Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a imbracat o rochie de mireasa desprinsa parca din filme. Uite cum a aratat in cea mai frumoasa zi a ei

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:46

Pe cat este de impetuoasa in concursul "Bravo, ai stil!", dupa cum recunoaste si ea in momentele cand sta de vorba in culise cu fetele, pe atat de familista este Alina.

Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a avut o nunta ca in povesti alaturi de omul pe care il adora si cu care are o minunatie de fetita. Alina s-a casatorit in 2013 si a imbracat o rochie de mireasa cu adevarat impozanta, dar si sexy in acelasi timp, asa cum a obisnuit pe toata lumea.

A purtat o rochie tip sirena, cu spatele gol si cu un voal imens, tinut de domnisoarele de onoare.

Asa a pasit Alina in biserica alaturi de sotul ei. Alina a fost o prezenta care, cu siguranta, a taiat respiratia invitatilor, dar mai ales a mirelui atunci cand a vazut-o.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: