Alina a facut recent o achizitie noua, care o va ajuta sa cucereasca stea dupa stea! "Experimentez, sunt ca un copil mic. Am jucarii noi!" Uite in ce a investit. Crezi ca acum are sanse sa castige concursul?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:02

Noutatea a fost descoperita imediat de Raluca Badulescu, pentru ca schimbarea de stil e mai mult decat evidenta.

"Astazi, in mod surprinzator, ai o propunere! Nu te-am mai vazut in genul acesta de tinute", a exclamat Raluca iar asta a facut-o pe Alina sa marturiseasca faptul ca si-a "achizitionat" o croitoreasa.  "Imi fac tot ce mi-am dorit vreodata si sunt foarte happy!", a spus Alina.

Vestimentatia proaspat-croita a Alinei a fost pe gustul Ralucai si a Iuliei Albu, insa i-a atras criticile lui Maurice." Mi-as fi dorit foarte tare sa porti tunica asta cu altceva,  pentru ca in varianta cu acesti pantaloni...

nu. Jocul de volume nu e bine controlat. Inteleg intentia asta '1800', dar nu asa, pentru ai acel brau traditional... nu-mi place!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: