Alina, apreciata la maxim de toti juratii dupa ce s-a dezlantuit asa cum nimeni nu a facut-o in nicio Gala. Razvan Ciobanu a vrut sa isi faca poze cu ea: "A fost splendid!" Ce a scris Maurice Munteanu pe pieptul Alinei: "Totul mi-a placut!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:51

Alina i-a surprins in Gala "Bravo, ai stil!" pe jurati cu un moment de zile mari, reusind sa ia cel mai mare punctaj. Atitudinea si tinuta originala au dus-o pe culmile gloriei.

Dupa ce Iulia Albu i-a spus ca a avut un curaj nebun sa faca acel spectacol si ca tinuta ii poarta amprenta, apreciind aceste detalii, Andreea Mantea a fost si ea impresionata de indrazneala Alinei de a sparge decorul special amenajat pentru shwo-ul ei.

Maurice Munteanu, cel care o si simpatizeaza pe Alina, cel mai mult, i-a spus ca totul a fost perfect; de la tinuta pana la mestecatul gumei si facutul baloanelor.

Insa, a avut ceva de adaugat la mesajul de pe tricoul Alinei si anume ca era mai bine daca scria "Stilata lui Tata", ceea ce a si vrut sa faca, insa nu a mers marker-ul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Razvan Ciobanu, in semn de apreciere pentru momentul Alinei, s-a imortalizat cu personajul pe care ea l-a interpretat, iar Ilinca Vandici a jucat rolul fotografului de serviciu.

 

Taguri: