Alina, cel mai emotionant moment din Gala. Dansul cu fiica ei a fost unul magic. Isabela si-a eclipsat mama. Concurenta i-a facut sa planga si a obtinut si numai note mari. Teo abia si-a gasit cuvintele: "Draga mea, a fost un soi de santaj reusit, am plan

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:04

Momentul Alinei a provocat lacrimi de nostalgie in randul juratilor datorita prezentei fiicei sale in varsta de cativa anisori, Isabela.

Teo a fost de departe cea mai afectata, in sensul pozitiv de afectul momentului Alinei si al dansului mama-fiica. Prezentatoarea TV a plans minute bune si i-a si spus concurentei la sfarsit ca ar fi putut fi avea oricare alta tinuta ca nu ar fi mai contat pentru ca ceea ce a facut in platou cu Isabela a fost extrem de emotionant:" Nu ma mai intereseaza nici ca te-ai imbracat, dar cum, puteai sa vii cum te-a facut Mama Natura, ca erai perfecta.

Copilul este ceva de nu-i adevarat si imi aminteste de cel mai drag copil, dupa fiica mea, cea a Iuliei Albu care este un inger!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: