Alina, consilier vestimentar "de ocazie" pentru Laura, concurenta din sezonul doi al emisiunii "Bravo, ai stil!". Pe langa sfaturi, i-a dat si un cadou de suflet: "A fost in dulapul meu!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mar 2017, 15:29

Laura se anunta a fi una dintre concurentele cu sanse reale la o evolutie de lunga durata in emisiune, obtinand astazi o stea pentru finala de maine.

Tinuta ei a generat reactii mixte din partea juratilor

"Imi place jacheta la nebunie, cu punkereala asta pe care ai incercat-o. E adevarat, sunt prea multe tinte. Iti vine bine, te regasesc. Felicitari", i-a spus Raluca Badulescu in timp ce Maurice Munteanu a fost de parere ca volumul in zona taliei e prea mare.

Cea mai acida a fost Iulia Albu, care i-a spus ca arata de parca ar fi infasurata cu o patura.

"De ce nu ai geanta?", a adaugat Iulia, moment in care Laura a povestit ca a fost sfatuita de Alina, concurenta din primul sezon, sa renunte la el.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Iata inregistrarea momentului din culise, in care Alina ii face Laurei un cadou personal: o tablita pe care o tinea in dulapul sau din cabina concurentelor.

 

Taguri: