Alina, criticata de Iulia Albu pentru alegerile facute! Jurata "Bravo, ai stil!" a scos foarfeca si a inceput sa ii taie accesoriile

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 30 mar 2017, 14:24

Alina s-a prezentat in aceasta gala cu o rochie albastra, cu un decolteu adanc, accesorizata cu o serie de pietre si cu un cosulet.

Insa Iulia Albu nu a fost pe deplin incantata, avand cateva remarci negative la adresa ei.

"Din cauza pelerinei de Batman pe care o porti, ma trimiti mai degraba cu gandul la Scufita Albastra, care umbla cu cosuletul prin padure. Ce se intampla cu acele pietre cusute pur si simplu? Nu putem sa accesorizam cu o brosa, sau cu ceva mai interesant?".

Juratul "Bravo, ai stil!" nu s-a putut abtine si a luat foarfeca, cu ajutorul careia i-a taiat trandafirul si panglica pe care le avea la mana stanga, dar si pietricelele decorative cusute pe

rochie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

"Trebuie sa coasem asa niste pietricele? Ilinca, unde sunt foarfecele acelea? As vrea sa ii tai acel trandafiras de prom queen".

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.