Alina, fosta concurenta de la "Bravo, ai stil!" a vorbit intr-un interviu despre noile concurente. Ce mesaj le-a transmis ea dupa ce a vazut primele editii cu ele

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:41

Alina a dezvaluit pentru publicatia online fashionbobor ca atunci cand ii permite timpul, trage cu ochiul la noul sezon "Bravo, ai stil!" si au fost cateva concurente care i-au atras atentia inca de la inceput!

"Cat imi permite timpul ma uit la “Bravo, ai stil!” si am observat ca in noul sezon fetele au venit pregatite din punct de vedere stilistic, dar cam nepregatite moral.

A post shared by Alina Roxana Ionescu (@alina_ionescu87) on

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Nu stiu daca pot spune ca am preferate, cred ca a trecut prea putin timp de cand a inceput show-ul ca sa imi pot forma o parere clara, insa mi-au atras atentia Iulia, Adela si Ana Maria. Cat despre finala, mai e mult pana la ea si lucrurile se pot schimba intr-o clipita. Le sfatuiesc sa trateze competita cu seriozitate si sa depuna tot efortul cat timp sunt acolo.

Asta ca sa nu aiba regrete."

 

Taguri: