Alina, invitatul permanent al Cristinei Mihaela in emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama", intr-una din cele mai PERICULOASE ipostaze! Uite cum s-a filmat frumoasa blonda: "Trebuie sa incercati!" Tu ai avea curajul sa faci asa ceva? VIDEO

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:24

Alina isi retraieste copilaria alaturi de fiica ei, Izabela si nu ezita sa faca lucruri considerate de alte persoane destul de imature, insa blondinei de la "Bravo, ai stil! Panorama" nici ca ii pasa de gura lumii si isi traieste viata din plin.

Alina a fost filmata, cel mai probabil de sotul ei, Alin in timp ce se zbenguia ca un copil. Insa, desi la prima vedere pare periculos ceea ce fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a facut, se pare ca ea s-a distrat de minune dandu-se de-a berbeleacul la vale de pe un damb. Multi n-ar avea curajul sa faca asa ceva, mai ales ca te poti alege cu zgaraieturi serioase. Alinei nici ca i-a pasat si si-a satisfacut pofta de joaca, intocmai ca un copil.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”