Alina, ipostaza emotionanta alaturi de parintii ei! Uite ce eveniment a sarbatorit fosta concurenta din primul sezon "Bravo, ai stil!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mai 2017, 11:46

Alina isi iubeste parintii ca pe ochii din cap si de fiecare data marturiseste cat de recunoscatoare le este.

In acest weekend, atat mama si tatal Alinei si-au sarbatorit onomastica, prilej cu care Alina a tinut sa le scrie cateva cuvinte induioasatoare celor care i-au dat viata: "La multi ani Constantin si Elena! In mod special "sfintisorilor" mei, la multi ani, mami si la la multi ani, tati! Va iubesc si va multumesc pentru tot, desi nu voi putea niciodata sa va multumesc asa cum mi-as dori pentru toata sustinerea voastra de aproape 30 de ani! #acumstiu #constantinsielena #aimei #jumatatedinsufletulmeu"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.