Alina, la fel de sexy si in ziua cununiei civile cu sotul ei! Cum a aratat concurenta de la "Bravo, ai stil!" intr-una din cele mai fericite zile ale sale. Ce surpriza a pregatit Alina in Gala din aceasta saptamana!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 15:01

Alina, una din concurentele redutabile din show-ul "Bravo, ai stil!" este o femeie implinita alaturi de sotul si fetita ei si asta se poate vedea cu ochiul liber, avand toata sustinerea in emisiune din partea familiei sale.

In ciuda disensiunilor care au aparut intre ea si sotul ei din cauza lungilor si epuizantelor zile de de filmari si gandul ca trebuie sa isi pregateasca tinutele, Alina a gasit intelegerea necesara in bratele barbatului care a cerut-o de nevasta inca din prima luna in care s-au cunoscut. Convinsa si ea ca este barbatul visurilor sale, Alina a luat hotararea sa se casatoareasca imediat si chiar si-a anuntat parintii si viitorii socri intr-un mod inedit ca va fi femeie la casa ei.

Sexy, vulcanica, frumoasa, blonda de la "Bravo, ai stil!" a demonstrat chiar si in ziua cununiei civile ca poate fi la fel de provocatoare intr-o rochie neagra de piele cu care sigur si-a impresionat sotul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Cat despre momentul din Gala ce va avea loc in aceasta sambata, de la ora 22:00, Alina promite un moment emotionant alaturi de cele mai dragi persoane!

 

Taguri: