Alina, marturisire neasteptata despre casnicia ei: "Ca si alte cupluri, avem momente de tensiune..." Concurenta de la "Bravo, ai stil!" a dat totul din casa in acest interviu

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 30 mai 2017, 10:40

Dupa ce a parasit competitia de la KANAL D, Alina a ramas in lumea fashion-ului, pornin un blog unde scrie despre stil, trenduri, trucuri de frumusete dar si despre viata de cuplu.

Recent, Alina a acord un interviu publicatiei StopToShop in care a vorbit despre cele sase luni petrecute in echipa show-ului "Bravo, ai stil!" dar si despre viata ei de dupa emisiune.

"La final, emotiile m-au coplesit si am vrut sa fac ceva pentru toti oamenii care m-au sustinut, care mi-au trimis mii de mesaje pe toate retelele sociale. Am vrut sa-i tin aproape de inima mea si asa a aparut blogul meu.

Mai nou, l-am covins pe Alin, sotul meu, sa scrie! Nu vreti sa stiti cate munca de lamurire a trebuit sa duc cu el...", a marturisit Alina.

Frumoasa blonda a marturisit ca se simte norocoasa sa il aiba alaturi pe Alin:

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

"Recunosc ca la capitolul asta sunt o norocoasa. Relatia cu alina a fost dintotdeauna una de admirat. Ca si alte cupluri, avem momente de tensiune, momente in care ne contrazicem, dar ni se spune ca si atunci ne completam. Stim amandoi ca, atat timp cat ne iubim si ne respectam, mergem inainte si trecem peste toate."

Citeste aici tot interviul acordat de Alina.

 

Taguri: