Alina, moment extrem in Gala "Bravo, ai stil!" Elena Gheorghe: "Ai nevoie de mult curaj sa faci asa ceva!" Concurenta s-a suit pe motor si...

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 mar 2017, 14:32

Alina a dat dovada de mare curaj cand s-a suit pe motor si conform scenariului a plecat in tromba cu eroul ei, calare pe motor.

Numai ca nu a prevazut ca acea cascadorie poate fi putin cam periculoasa pentru ea. Alina s-a suit in spatele eroului ei si cand cei au iesit din scena, pe o roata, decorul emisiunii a fost putin afectat. Insa, concurenta a iesit triumfal din scena si fara strop de teama ca i s-ar putea intampla ceva. Tot momentul ei a avut succes si a fost apreciat de jurati mai ales curajul Alinei de a se sui pe motor si de a fi martora la o asemenea cascadorie.

Maurice Munteanu nu s-a declarat extrem de incantat de tinuta si nici de coafura, insa a apreciat dinamica momentului, iar Iulia Albu a avut o curiozitate, aceea de a-l cunoaste pe sotul Alinei. "Din punctul meu de vedere, bluza este de inspiratie anii '60 si nu '70. Tu esti oarecum stearsa. Te-ai concentrat pe show, mai mult, dar eu punctez hainele.

Nu regasesc tinuta din anii '70."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: